Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 881 F

Totalpris:kr. 869 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand66 500 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2014

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 055 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
ESP Traction
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
TV
TV-antenne
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Pen Rapido 881F 2014-modell med 2,3L 148HK og automat. Flott helintegrert modell som kan kjøres med B-sertifikat!


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, hvor det er en stor queensbed som er midtstilt. Her er det lett innpass fra begge sider av sengen. På hver side er det også en egen undertøysskuff, et nattbord og et klesskap, så her har man alt man trenger på et soverom innenfor kort rekkevidde. Ved fotenden av sengen er det en vegg, hvor man f.eks kan henge opp en TV dersom man liker å nyte en god serie fra sengen. 


Bad:
Badet har en stilig planløsning! Her er det et eget dusjrom på den ene siden av bobilen, med mulighet for å henge opp klær eller håndkler i stativ og utlufting i taket. Midt i badet er det en vegg (foran fotenden på sengen) hvor det er speil og servant, samt ekstra oppbevaringsplass. På andre siden av bobilen er det et toalett med oppbevaringshyller på veggen.


Kjøkken:
Kjøkkenet er stilrent med en deilig blanding av treverk og hvite flater på skap og skuffer. Over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte som tar seg av matosen, og det er godt med oppbevaringsplass. Kjøleskapet har stort volum, det samme har den seperate fryseren. Ved kjøkkenbenken er det også ekstra 230V/12V stikkontakt hvis man ønsker å bruke andre kjøkkenredskaper. 


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Koselig og lun atmosfære, godt med naturlig lys, rett og slett et deilig sted å være. På veggen mot bodelsdøren er det en TV som er perfekt for deilige filmkvelder, og hvis Monopol er favoritten så har bordet perfekt størrelse for dette. I taket over pilotstolene er det også en stor senkeseng med god plass til 2 voksne personer.


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 148HK
  • Automatisk girkasse
  • Markise
  • 2 st. bodelsbatterier
  • NX5 gassalarm
  • Philips TV
  • Truma varme
  • Kjøkkenvifte
  • Senkeseng
  • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Morten på tlf. 400 60 716 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?