Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago C-Tourer I 148 | Registrert for 5!

Totalpris:kr. 899 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand63 200 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2012

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 400 kg

Dører0

Seter5

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Armlener til stoler
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Servostyring
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann

Beskrivelse:

Carthago C-Tourer I 148 2012-modell med 2,3L og 148 HK. Flott helintegrert modell registrert for 5 personer!


Sov:
På soverommet er det enkle senger med god komfort som lett kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Det er store oppbevaringsrom under sengene, samt at det er skap langs taket rundt hele soverommet. Ved enden av den ene sengen er det også et stort klesskap med plass til vinterjakker og sommerkjoler. 


Bad:
Baderommet er kompakt men likevel romslig. Den ene veggen er dekket av et stort speil, og på hver side er det praktiske hyller og skap. Med ekstra 230V stikkontakt kan man benytte seg av enten barbermaskin eller hårføner, og det er utlufting i taket som forhindrer at det blir for fuktig ved dusjing. 


Kjøkken:
Lekkert kjøkken med praktiske løsninger. Benkeplaten er stor med god plass til kokkelering, og over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte som tar seg av matosen. Det er rikelig med oppbevaringsplass i skuffer og skap, og kjøleskapet har stort volum med seperat frysedel. 


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Salongen har en lun og behagelig atmosfære, som er helt topp når man skal ha en hyggelig brettspillkveld med noe godt i glasset. Over de to pilotstolene er det en stor senkeseng med god plass til 2 voksne personer, og i ryggen bak sidesitteren gjemmer det seg en TV. Med store vinduer og stor takluke slipper det mye naturlig lys inn, som øker romfølelsen. 


___________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. 


Ta kontakt med Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.


 
Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?