Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Dethleffs TREND T 7017 | STRØKEN

Totalpris:kr. 829 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand24 000 Km

MerkeDethleffs

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 100 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Cruisekontroll
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Dethleffs Trend T 7017 2018-modell, med 2,3L 150 HK og automat. Strøken halvintegrert bobil med godt utstyrsnivå og ekstra bred bodelsdør!


Bad:
På denne modellen er det bad bakerst i bobilen, som bruker hele bobilens bredde. På den ene siden er det en romslig dusj med god ståhøyde og lufteluke i taket, samt en stang man kan henge håndkler eller klær på. På den andre siden er det et stort skap med mulighet for oppheng, perfekt for store klær og lignende. Toalettet og servanten er midt på badet, hvor det generelt er god plass.


Sov:
På soverommet er det to enkle senger med god komfort. Begge sengene kan vippes opp for enkel tilgang til lasterommet, her slipper man å gå ut av bilen for å hente noe man har lagret under bilen. Det er skap langs hele taket til oppbevaring, og ved den ene sengen er det en 230V stikkontakt til f.eks lading av telefon. 


Kjøkken:
Kjøkkenet er midt i bilen, og er laget slik at at er et luftig og behagelig sted å være. Her har man både de 3 kokeblussene og en stekeovn til disposisjon, så matlagingen vil bli en fryd. Kjøleskapet har stort volum og integrert fryser, samt at det er gode oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap.


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en bred sidesitter og de dreibare pilotstolene, så her er det god plass rundt middagsbordet til hele familien. Denne bobilen har også automatisk parabol som er tilknyttet til TV'en, som sitter ved bodelsdøren. Over sittegruppen er det en senkeseng med plass til 2 voksne personer, og denne opereres elektrisk. I taket over pilotstolene er det også et panoramavindu som slipper inn mye naturlig lys og øker romfølelsen. 


________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. 


Ta kontakt med Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.


Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?