Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago Compactline I 144 LE | SKYDREAM

Totalpris:kr. 1 250 300,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand40 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 200 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

16 tommers aluminiumsfelger Fiat for f40 heavy chassis
ABS-bremser
AC i førerdel
AL-KO “ACS” High Performance fjærben foraksel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk girkasse 6-trinns
Barcelona/Antara stoffkombinasjon
Bortfall av nedsenkbar seng. til gjengjeld overskap hele veien rundt i førerhuset
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 230 V - ekstra
Elektrisk taklufter. funksjon inn- og utlufting over kjøkkenavdelingen
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Fiat 2.3 ltr 150 hk light chassis
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gulvvarme
Gyldige garantier
HEKI takluke
Helintegrert
Hovedlyskaster i LED-teknologi
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøleskap
Komfortpakke
LED-lys
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Mediapakke
Myggdør
Oppgradering av hekkgarasjen med nålefilt. pakkenett. festesystem
PRISTILLEGG DAB+
PRISTILLEGG ryggekamera med dobbelt-linse og deksel på endevegg i stedet for enkeltlinse
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stor dør til scootergarasjen på førerside
Støtteben
Sveivbare støtteben bak for stabilisering ved parkering
TV
TV-feste
Takluke Mini-Heki over den nedsenkbare sengen
Takmarkise 4.5 m grått stoff
Teppe for bodel
Teppe for førerhus
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma Duo Control CS med crashsensor / funksjon Eis-Ex
Truma varme m. elpatron
Varmtvann

Beskrivelse:

Carthago Compactline I 144 LE med 2,3L 150HK og automat. Helintegrert bobil i kompakt størrelse - Lettkjørt og praktisk med komfort og praktiske løsninger!


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, hvor det er to enkle senger som kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Sengene har utsøkt komfort og enkel tilgang via trinnsteg, og praktisk oppbevaringsplass under sengene samt overskap langs taket. Den ene sengen kan skyves inn for å lage en daybed, men også for å frigjøre mye plass i dusjen foran sengen. Det er også USB-kontakt for lading av telefonen ved den ene sengen, og lufteluke i taket for god sirkulasjon av frisk luft.


Bad:
Badet har en todelt løsning. På den ene siden er det en romslig dusj med høydejusterbart dusjhode og utlufting i taket. På andre siden av gangen er det et toalettrom, med tilhørende servant og skap bak speilene. 


Kjøkken:
Kjøkkenet er stilrent og har praktiske løsninger som gjør matlagingen til en fryd. Her er det 3 kokebluss til kokkeleringen, og lokket til vasken fungerer også som et skjærebrett. Kjøleskapet har stort volum og integrert frysedel, og i det ene overskapet er det plass til en kaffemaskin dersom man ønsker det. Det er også ekstra 230V stikkontakt dersom man vil bruke andre kjøkkenredskaper, og oppbevaringplass er det rikelig av.


Salong:
Sittegruppen i salonge består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Selv om bobilen er kompakt så er det luftig og behagelig i salongen, for; her er det skap langs hele taket i stedet for senkeseng, slik at det blir en romslig atmosfære i hele salongen. Ved bodelsdøren er det montert en TV som er perfekt for en deilig filmkveld eller to. Hvis man trenger ekstra sengeplass så kan sittegruppen bygges om til dobbeltseng.


___________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?