Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Knaus Sky Ti 700 MX | STRØKEN

Totalpris:kr. 689 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand50 000 Km

MerkeKnaus

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2013

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 018 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Knaus Sky Ti 700 MX 2013-modell søker nye eventyr! Strøken halvintegrert bobil med flotte løsninger.


Sov:
Bakerst i bilen finner man soverommet, hvor det er en flott queensbed plassert midt i rommet. Sengen kan vippes opp i daybed-stilling, slik at det blir bedre bevegelsesfrihet rundt i rommet. På hver side av sengen er det et lite nattbord og ekstra 230V stikkontakt, og det er praktisk oppbevaringsplass i skuffer og skap. 


Bad:
Baderommet har en todelt løsning. På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med høydejusterbart dusjhode og lufteluke i taket, mens på andre siden av gangen er det et toalettrom hvor man har servant, skapplass og hyller.


Kjøkken:
Kjøkkenet er lekkert med en stor og stilig benkeplate og stilig finish. Det er rikelig med oppbevaringsplass, og med 3 kokebluss blir maten ferdig i en fei. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, så her holder maten seg god lenge.


Salong:
Sittegruppen består av en sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Med den ekstra bordplaten som skyves ut fra bordet blir det god plass til hele familien til middag. I taket over pilotstolene er det et panoramavindu som slipper inn mye naturlig lys, som igjen øker romfølelsen. Bak sidesitteren gjemmer det seg også en TV som er tilknyttet TV-antenne, perfekt hvis man vil se en god film med noe godt i glasset.


_____________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Morten på tlf. 400 60 716 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?