Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Challenger Sirius 3048

Totalpris:kr. 998 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand11 250 Km

MerkeChallenger

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 300 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Solcellepanel
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Challenger Sirius 3048 2019-modell, med 2,3L 150 HK og automat. Romslig helintegrert bobil med tidløst interiør!


Bilens egenvekt er reel vekt som er veid hos oss. Bilen kan registreres opp til 3850 kg om ønskelig. 


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, hvor det er en stor midtstilt queensbed. Sengen kan heves og senkes for å frigjøre plass i lasterommet, og det er enkelt innpass fra begge sider. På hver side er det et nattbord, et garderobeskap og på den ene siden er det også ekstra USB-kontakt for lading av f.eks telefon. Hele soverommet kan adskilles fra resten av bobilen ved hjelp av en skyvedør.


Bad:
Todelt baderomsløsning; Her er det en romslig dusj med stilig belysning og lufting i taket på den ene siden av bobilen, og på andre siden er det et toalettrom med tilhørende servant og praktisk oppbevaring bak speilene. 


Kjøkken:
Kjøkkenet er stilrent og lekkert, med praktiske løsninger. Kjøleskapet har stort volum med seperat frysedel, det er 3 kokebluss til matlagingen og kjøkkenbenken kan ekspanderes med en plate. 


Salong:
Innbydende og lys salong! Sittegruppen består av to sofaer i såkalt "face-to-face" løsning, som gir en suveren romfølelse i hele salongen. Pilotstolene foran kan dreies rundt slik at hele familien får plass rundt bordet, som også kan klappes sammen dersom det ikke er i bruk. I taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som komfortabelt rommer 2 voksne personer. 


_______________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt Ove på tlf. 479 26 277, også utover normal åpningstid.  


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?