Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.Notice: Undefined index: url in /home/stamsdad/public_html/wp-content/themes/uncode/api-code/model/AuctionsDB.php on line 147

Rapido Distinction I 81

Totalpris:kr. 1 079 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand30 000 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2015

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 238 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
AC i førerdel
AL-KO "ALC"
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
Chassi - 40 Heavy
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP Traction
Elektriske speil
Fiat 2,3 MJ - 150 hk (109 KW)
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gassomkobler
Gulvvarme
HEKI takluke
Helintegrert
Hengerfeste
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Markise
Myggdør
Ryggekamera
SOG
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Solcellepanel
Stekeovn
Støtteben
TV
TV-feste
Truma varme m. elpatron
Utvendig Dusj
Utvendig gasoluttak
Varmtvann

Beskrivelse:

Meget velholdt Distinction fra Rapido med mye utstyr!


Dette er virkelig en bobil for de kresne med premium innredning og riktig løsning. Med en vegg foran den midtstilte dobbeltsengen blir soveavdelingen helt adskilt fra resten av bilen. Drømmer du om et soverom med eget bad? Her har du det! Ønsker dere en flott nye bruktbil som har hatt det største verditapet er dette riktig bobil. Mye utstyr på kjøpet! Regreim og storservice er tatt i 2019!


______________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også gjerne innbytte.


Ta kontakt med Svein på tlf. 416 16 222 for mer informasjon om denne fine Hobby bobilen, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?