Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Challenger 398 XLB | DEMOBIL

Totalpris:kr. 849 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand7 010 Km

MerkeChallenger

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2017

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 976 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Chassi - 35 Light
Cruisekontroll
Fiat 2,3 MJ - 150 hk (109 KW)
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
Gulvvarme
Kjøleskap med egen fryser
LED-lys
Luftvarme
Myggdør
Senkeseng
Sentrallås
Servostyring
TV-feste
Varmtvann

Beskrivelse:

Flott bil med 7 års tetthetsgaranti. Motor 2,3l, 150 hk. manuell.


På soverommet er det en XL midtstilt seng på 160x200 cm, en av de største på markedet. Todelt baderomsløsning, med romslig dusj på den ene siden av bobilen og toalett med servant på den andre siden. Åpen salong bestående av en sofa, en sidesitter og dreibare pilotstoler. Med panoramavindu i taket blir romfølelsen meget god, hvor hele salongen oppleves luftig og romslig.


Øvrig utstyr som bla. Remis gardiner, TV holder, Dab radio, cd og ryggekamera. Airbag for fører og passasjer, Cruise control og hastighetsbegrenser, elektriske sidespeil med oppvarming, 16" stålfelger, Aircondition i førerhuset, Insektnett, Panorama takluke; Techno Dashboard (aludetaljer), førerhusstoler med overtrekk i matchende tekstiler, Trinnløs justering av seng, oppvarmet gulv, USB uttak, LED belysning i skap for å nevne noe.


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?