Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago CHIC E-LINE I 51 QB

Totalpris:kr. 1 348 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand50 000 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2015

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 900 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dobbeltgulv
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gulvvarme vannbåren
Helintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Markise
Myggdør
Navigasjonssystem
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-antenne
TV-feste
Teppe for gang
Utvendig Dusj
Vannbåren varme

Beskrivelse:

Carthago E-Line I 51 QB 2015-modell kommet inn for salg. Populær modell med et godt utstyrsnivå og Fiat sin sterke 3,0L motor!


Stort soverom med en komfortabel queensbed og rikelig med plass til oppbevaring. Baderomsløsning er todelt; romslig dusj med regnfunksjon på den ene siden, og toalett på andre siden av gangen. Kjøkkenet er innbydende og har gode fasiliteter. Salongen er romslig og stor, og består av en L-sofa, en sidesitter og de to dreibare førerstolene. I taket foran er det en senkeseng som rommer to personer.


Fantastisk flott bil som må oppleves i egen person!


Fint utstyrt:


 • Fiat 3,0L 177HK
 • Automatisk girkasse
 • Alde vannbåren varme
 • NX5 gassalarm
 • Navigasjon (GPS)
 • Stekeovn
 • DAB+
 • TV + antenne
 • Aircondition i bodel
 • Kaffetrakter
 • Markise
 • Ryggekamera
 • Utvendig dusj
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 41616222, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?