Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Pilote P 650 GJ

Totalpris:kr. 749 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand7 270 Km

MerkePilote

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2016

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 830 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP Traction
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Kjøleskap
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Sentrallås
Sentrallås
Servostyring
Sykkelstativ
TV-antenne
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Flott delintegrert Pilote P650 med Fiat 2,3L 150HK. Lettkjørt og komfortabel bil med AL-KO luftfjæring!


Enkle, lave senger på soverommet som kan gjøres om til stor dobbeltseng. Siden sengene er så lave er det lett å komme seg ut og inn. Det er også godt med oppbevaringsplass under på soverommet.


Badet er praktisk, med toalett og dusj i samme rom. Når man benytter seg av toalettet synes ikke dusjen, den kan hentes frem ved å vri "speildelen" rundt.


Kjøkkenet er stilrent med 3 kokeplater, kjøkkenvifte og stort kjøleskap.


Salongen er lys og romslig, med like delikat interiør som resten av bilen. Bordet kan ekspanderes med en utsvingbar del, slik at familien kan spise mat sammen.


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 150HK
  • AL-KO luftfjæring
  • Markise
  • Sykkelstativ
  • Ryggekamera
  • Truma 6 Combi varme
  • DAB radio
  • Høyttalere foran og bak
  • Løse tepper
  • Med mer... 

______________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?