Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 670 SB

Totalpris:kr. 899 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand36 000 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2015

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 895 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Omregistrering
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
TV
Truma luftbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 670 SB 2015-modell, med 2,3L 150 HK og automat. Totalvekt på 3500 kg. Flott bobil med akkurat det riktige utstyret og samtidig god nyttelast! Meget romslig bil som absolutt bør sees.


Bakerst i bilen finner du den populære, franske løsningen med sidestilt seng og langsgående baderom ved siden av. Med denne løsningen blir det mer rom og gulvplass ved gjennom kjøkkenet og frem til sittegruppen. Meget romslig toalettløsning og bad.
På kjøkkenet har man mye gulvplass på grunn av sengeløsningen. Det er også godt med skap og skuffer, slik at det er lett å holde det ryddig. På de 3 kokeplatene kan man steke og koke de herligste retter, mens avtrekksvifta tar seg av matlukten. Kjøleskapet og fryser er separert, for ekstra god plass og fryseevne. Sittegruppen består av 2 store sofaer samt de dreibare førerstolene. Her er det behagelig plass til hele familien rundt middagsbordet, og når maten er ferdigspist har bordet perfekt størrelse for brettspill. Ønsker man heller å se TV kan denne trekkes ut fra skapet over fryseren, og dreies mot sofagruppen eller mot sengen bak. Det er også en senkeseng i taket foran, med god plass til 2 voksne eller flere små.


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer innbytte.


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.

Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?