Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


KABE Travel Master I 810 LGB Tandem

Totalpris:kr. 1 695 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand8 000 Km

MerkeKABE

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt4 160 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
DAB+ Radio
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
ESP Traction
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
Gyldige garantier
HEKI takluke
Helintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Motorvarmer
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Servicebok
Servostyring
Stekeovn
TV
TV-antenne
TV-feste
Toalettkassett
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Kabe TravelMaster I 810 2019-modell, med 2,3L 177 HK og automat. Kabe er en suveren helårsbobil skreddersydd for nordisk sommer og vinter. Lekre detaljer og topp kvalitet!


Soverom:
På soverommet er det to enkle senger med ekstra overmadrasser for utsøkt komfort, og det er vifte i takluka over sengen som sørger for god sirkulasjon av luften. Sengene kan lett ombygges til en stor dobbeltseng ved å legge puter mellom sengene. Ved hodegavlen er det ekstra belysning, USB-kontakter og ekstra 230V stikkontakt dersom man ønsker å lade f.eks telefonen eller nettbrett. Det er rikelig med oppbevaringsplass; Langs taket er det skap hele veien, det er ekstra skapplass under sengene og ved fotenden av hver seng er det hylleskap på den ene siden, og høyskap med plass til kleshengere på andre siden.


Kjøkken:
Kjøkkenet er romslig, her er det god plass til å kokkelere. Benkeplaten er meget stor, og over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte. Det er god belysning og rikelig med oppbevaringsplass i både skuffer og skap. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, samt at de kan åpnes fra både høyre OG venstre side. Over frysedelen er det en stekeovn, perfekt til å varme rundstykker på morgenen.


Bad:
Praktisk baderomsløsning med alt i et rom. Når dusjen ikke er i bruk er det et romslig toalettrom, med tilhørende speil og servant. Dusjen i seg selv har god ståhøyde og god bevegelsesfrihet. 


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Her er det meget god plass til hele familien rundt bordet! I taket over pilotstolene er det en stor elektrisk senkeseng, samt at det er elektrisk blending av frontruten. TV'en trekkes ned fra overskapet over L-sofaen dersom man vil se Gullrekka. 


Godt utstyrt:


 • Fiat 2,3L 177HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • Webasto
 • Forsterkede fjærer foraksel
 • AL-KO
 • Elektrisk markise
 • Elektrisk senkeseng
 • Elektrisk blendingsgardin
 • NX gassalarm soverom
 • Multirattfunksjon
 • DAB+
 • Stekeovn
 • Ryggekamera
 • TV i salong
 • TV-antenne
 • Kjøkkenvifte
 • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


 


Ring Svein på tlf. 416 16 222 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?