Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 8066 DF Alde

Totalpris:kr. 939 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand25 050 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2016

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 480 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt148 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

2 st. Bodelsbatteri
ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Håndkletørker
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Madrass
Manuell parabol
Markise
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Safe
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Startbatteri ok
TV
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Utvendig Dusj
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Rapido 8066 DF 2016-modell, med 2,3L 148 HK og automat selges for kunde. Populær modell med lav km!


Sov:
Soverommet er bakerst i bobilen, med to enkle senger som lett kan omgjøres til en stor dobbeltseng. Det er godt med oppbevaringsplass i skapene over hodegavlen, og i oppbevaringsrommene under sengene. Under den ene sengen er det også en safe til verdisaker. 


Bad:
Todelt baderomsløsning; Her er det en romslig dusj med god takhøyde og lufteluke på den ene siden av bobilen, og på andre siden er det et toalettrom. På toalettrommet er det speil og skap, samt ekstra 230V stikkontakt og egen ovn tilknyttet Alde'n.


Kjøkken:
Lekkert kjøkken med praktiske løsninger. Over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte og på veggen er det ekstra 230V stikkontakt dersom man ønsker å bruke "medbrakte" kjøkkenredskaper. Kjøleskapet har seperat frysedel hvor begge har stort volum, og det er godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer.


Salong:
Sittegruppen består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibaer pilotstolene. Bordet kan klappes sammen for å spare plass, og klappes opp igjen for å få plass til hele familien rundt middagsbordet. Ved bodelsdøren sitter det en TV som er tilknyttet parabol. Det er også en stor senkeseng i taket foran, som har plass til 2 voksne personer.


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 148 HK
  • Automatisk girkasse, 6 trinn
  • Alde vannbåren varme
  • TV
  • Parabol
  • NX5 gassalarm
  • Webasto
  • Utvendig dusj
  • Safe
  • Med mer.

__________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Morten på tlf. 400 60 716 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?