Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line 695 QB

Totalpris:kr. 1 553 580,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand55 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2019

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 202 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt180 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

180 HK FIAT motor
ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk girkasse
Cruisekontroll
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
ESP inkl. ASR o Hillholder
Eksklusiv Design Integra Line (LED foranlys, tåkelys, kurvelys, forkrommet grill, forkrommede detaljer foran og bak)
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
Gyldige garantier
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøkkenventilator
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
LED-lys
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Markise 4,5 m - manuell
Multifunksjonsratt
Myggdør
Møbeldesign „Navarra“
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Startbatteri ok
Stekeovn
Stekeovn kun sammen med stort kjøleskap
Sykkelstativ
Sykkelstativ for 2 sykler (max 30 kg)
TV-feste
Tekstiler „Dara“ / "Maka"
Teppe for gang
Toalettkassett
Utvendig gass
Utvendig gassuttak på passasjersiden
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Veggmontert flatskjem-holder, i front
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line 695 QB 2019-modell, med 2,3L 180HK og automat. Lekker modell på rett over 7 meter som kan kjøres på vanlig B-sertifikat!


Soverom:
Flott queensbed midt i rommet, hvor ryggen kan heves opp i daybed-stilling. Det er innpass til sengen fra begge sider, samt at begge sider har stort nattbord. I det ene nattbordet er det montert 230V stikkontakt og USB kontakter, perfekt for lading av telefonen. Hele sengen kan også heves og senkes for å frigjøre plass i bagasjerommet.


Baderom:
Todelt baderomsløsning med dusj og toalett på hver sin side av midtgangen. Dusjen har et moderne design og høydejusterbart dusjhode. I toalettrommet er det en lekker servant, et "sete" man kan dekke til toalettet med for å utnytte rommet mer, og ekstra 23V stikkontakt for f.eks hårføner.


Kjøkken:
Innbydende kjøkken med gode fasiliteter som gjør matlagingen til en fryd. God størrelse på benkeplaten med ekstra lokk til servanten, som også kan brukes som skjærebrett. Over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte, det er ekstra 230V stikkontakter dersom man ønsker å bruke f.eks stavmikser og kjøleskapet har stort volum med egen frysedel. Over frysedelen er det en stekeovn, og hva er vel ikke bedre med varme rundstykker til frokost?


Salong:
Salongen er lys og åpen, og består av en L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Her vil man trives rundt middagsbordet! I taket foran er det en senkeseng som rommer 2 personer.


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 180HK
  • Automat 6-trinn
  • Alde vannbåren varme
  • Truma DuoControl
  • Stekeovn
  • Markise
  • Kjøkkenvifte
  • Sykkelstativ
  • Utvendig gass
  • Med mer.

_________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?