Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Dethleffs Advantage T 6501

Totalpris:kr. 479 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand97 000 Km

MerkeDethleffs

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2008

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 070 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt130 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseManuell

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i førerdel
Airbag fører
Armlener til stoler
CD-stereo
Cruisekontroll
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Halvintegrert
Høydejusterbar bordstativ
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Sentrallås
Servostyring
Startbatteri ok
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-antenne
TV-feste
Teppe for gang
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Dethleffs Advantage T 6501 2008-modell. Pen halvintegrert bobil med romslig planløsning!


Sov:
På soverommet er det en sidestilt dobbeltseng, såkalt fransk løsning. I skapet ved fotenden av sengen er det en TV, perfekt hvis man vil nyte frokost-tv med en god kopp kaffe på morgenen! Sengen kan vippes opp for enkel tilgang til lasterom, og det er oppbevaringsplass i skapene langs taket. 


Bad:
Baderommet er plassert ved siden av soverommet, og her er det alt i et rom; Innerst finner man toalettet samt et skap, midt i rommet er det en dusj med høydejusterbart dusjhode og ved inngangen er det en servant og ekstra skapplass til toalettartikler. 


Kjøkken:
Denne bobilen har et stort kjøkken med gode løsninger! Benkeplaten er meget stor, og over de 3 kokeblussene er det en kjøkkenvifte som tar seg av matosen. Det er også en stekeovn til disposisjon, og kjøleskapet har stort volum med seperat frysedel. Det er rikelig med oppbevaringsplass, og planløsningen gir en god bevegelsesfrihet på kjøkkenet.


Salong:
Sittegruppen består av en sofa i kjøreretningen, en sidestilt sofa og de dreibare pilotstolene. Hele sittegruppen kan ombygges til en dobbeltseng, lett som en plett. Det er en meget god romfølelse i salongen, for her er det både en stor takluke og et stort panoramavindu i taket foran som slipper inn mye naturlig lys og skaper en luftig atmosfære. 


Nydelig bobil som absolutt bør oppleves i egen person!


_______________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ta kontakt med Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid. 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?