Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido i66 Distinction | DEMOBIL

Totalpris:kr. 1 198 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand10 000 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 285 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Gardin for mørklegging
Gulvvarme vannbåren
Helintegrert
Håndkletørker
Instruksjonsbok
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Stekeovn
Utvendig Dusj
Vannbåren varme
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapidi i66 Distinction 2018-modell, med 2,3L 177HK og automat. Toppmodell med lav km-stand, gjør et kupp i dag!


Soverom:
To enkle senger på soverom som kan omgjøres til stor dobbeltseng, godt med oppbevaringsplass både over og under sengene. Det er ekstra høyttalere på soverommet, samt egen styring til Alde varmen. Soverommet kan adskilles resten av bodelen med en skyvedør.


Baderom:
Todelt baderomsløsning med romslig dusj med god takhøyde på den ene siden og toalett med servant på andre siden. Begge rommene har lufting i taket, og på toalettrommet er det en håndkletørker samt ekstra 230V stikkontakt.


Kjøkken:
Innbydende og lekkert kjøkken som har alt man trenger for å lage de herligste måltider. Med 3 kokebluss og stekeovn blir matlagingen lett som en plett! Kjøkkenvifta er plassert over kokeblussene og stekeovnen er plassert over det store kjøleskapet med seperat fryser. Det er godt med oppbevaringsplass i skuffene, som for øvrig kan låses sentralt slik at de ikke flyr ut under kjøring.


Salong:
Salongen er kledd i stilig skinn, med god plass rundt middagsbordet. Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Bordet kan også klappes sammen for å frigjøre plass. I taket foran er det en stor senkeseng som rommer to personer. Stamsaas Fritid-logoene kan selvfølgelig tas av før eventuell overlevering.


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 177HK
  • Automat
  • Alde vannbåren varme
  • Ekstra høyttalere i bodel
  • Stekeovn
  • Markise
  • Ryggekamera
  • Kjøkkenvifte
  • Multifunksjonsratt i skinn
  • Med mer.

Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte. 


Ønsker du mer informasjon eller en privat visning? Kontakt salgsavdelingen på tlf. 97 32 89 40, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?