Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Hymer T 598 GL

Totalpris:kr. 1 049 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand3 750 Km

MerkeHymer

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt2 895 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i førerdel
Airbag
Automat
Automatisk parabol
Chassi - 35 Light
Cruisekontroll
DAB+ Radio
ESP inkl. ASR o Hillholder
Elektriske speil
Fiat 2,3 MJ - 150 hk (109 KW)
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Kjøleskap med egen fryser
LED-lys
Lettmetallfelger
Manuell parabol
Markise
Myggdør
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Stereo
TV
Truma varme m. elpatron
Varmtvann

Beskrivelse:

Nesten ubrukt Hymer T 598 GL 2018-modell har kommet inn for salg, med 2,3L 150HK og automat. Kun kjørt 280 mil, fremstår som ny!


Flott queensbed på soverom, rikelig med oppbevaringsplass i skap og skuffer. Todelt baderomsløsning midt i bilen, praktisk kjøkken med gode fasiliteter. Lys og åpen salong med panoramavindu i taket foran, og senkeseng over sofaene.


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 150HK
  • Automatisk girkasse
  • NX10 gassalarm
  • TV
  • Automatisk parabol
  • Senkeseng -
  • Truma varme
  • Markise
  • Med mer.

_______________________________________________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


 


Ring Svein på tlf. 416 16 222 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?