Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Rapido 999 M

Totalpris:kr. 579 000,-


Omregistrering Inkludert
SOLGT

Informasjon:

Km.Stand130 000 Km

MerkeRapido

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2009

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 506 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt184 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftBakhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i førerdel
Airbag
Armlener til stoler
Automat
CD-stereo
Cruisekontroll
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Luftvarme
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinninteriør
Startbatteri ok
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vindu tak

Beskrivelse:

Rapido 999 M 2009-modell, med sterke 3,0L 184 HK og automat fra Mercedes. Knallfin bobil med stjerna i front!


Bad:
Badet er bakerst i denne bilen, som gjør at baderommet blir romsligere og mer praktisk. Helt innerst er det en stor dusj med høydejusterbart dusjhode, mens toalettet og tilhørende servant er på andre siden av rommet. Her er det også praktisk oppbevaring i skap og skuffer.


Sov:
Denne modellen har en såkalt fransk løsning, eller sidestilt dobbeltseng som vi sier på norsk. Sengen kan vippes opp for enkel tilgang til lasterommet. Det er rikelig med oppbevaringsplass; Her er det skap langs hele taket, et stort garderobeskap og skuffeseksjon ved siden av.


Kjøkken:
Kjøkkenet er lekkert med gode fasiliteter til en knirkefri middag. Her er det blant annet 2 stk. oppvaskkummer, stor benkeplate, kjøkkenvifte over de 3 kokeblussene og et kjøleskap med romslig volum og seperat frysedel. Det er også på kjøkkenet man finner styringspanelene til Truma'en, samt ekstra 230V kontakt til andre kjøkkenredskaper.


Salong:
Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidestilt sofa og de dreibare pilotstolene, alt kledd i skinn. Bordet kan klappes sammen slik at det er lettere å bevege seg rundt i salongen, eller utvides dersom det er middag eller tid for Ludo. Fra skapet over fryseren kan man også dra ut en TV for deilige filmkvelder med noe godt i glasset. I taket over pilotstolene er det en stor senkeseng som har god plass til 2 voksne personer. 


__________________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ta kontakt med Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid. 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?