Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Carthago C-TOURER I 149 | Hydrauliske støttebein

Totalpris:kr. 1 349 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand30 500 Km

MerkeCarthago

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2018

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt3 260 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt150 hk

Sylindervolum2.3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Cruisekontroll
Dobbeltgulv
Dobble sidevinduer i førerhus
ESP inkl. ASR o Hillholder
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Elvarme
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging (Remis)
Gassalarm
Gassflaske
Gyldige garantier
HEKI takluke
Helintegrert
Instruksjonsbok
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Luftvarme
Madrass
Markise
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Røykfri
Senkeseng
Separert Dusj
Servostyring
Startbatteri ok
Støtteben
Støtteben
TV
TV-feste
Toalettkassett
Truma varme m. elpatron
Varmtvann
Vekt: 1580 kg foran, 1680 kg bak.
Vindu tak

Beskrivelse:

Carthago C-Tourer I 149 2018-modell, med 2,3L 150 HK og automat. Meget godt ivaretatt bobil med blant annet hydrauliske støttebein!


Sov:
På soverommet er det to enkle senger med nydelig komfort, og ved å legge en ekstra madrass mellom sengene kan den omgjøres til en stor dobbeltseng.  Begge fotendene på sengen kan vippes opp slik at man kan benytte seg av oppbevaringsplassen under sengene; disse rommene har man også tilgang til via skapdører. Ved hodeenden av sengen er det USB-kontakt på den ene siden, slik at man kan lade telefonen mens man drømmer søtt.


Bad:
Todelt baderomsløsning. På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med utlufting i taket og høydejusterbart dusjhode. På den andre siden av gangen er det et toalettrom med tilhørende servant og skapplass bak de lekre speilene. Dersom man ønsker å bruke barbermaskin eller lignende så er det også 230V kontakt på veggen i toalettrommet.


Kjøkken:
Kjøkkenet er stilrent og lekkert, noe som er typisk for Carthago. Her har man 3 kokebluss til disposisjon, og man kan bruke andre kjøkkenredskaper da det er ekstra 230V kontakt på kjøkkenet. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel, samt at det er rikelig med oppbevaringsplass i både skuffer, hyller og skap.


Salong:
Carthago er eksperter på å skape et koselig og lunt interiør, og dette bærer salongen preg av. Sittegruppen består av en stor L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene. Kombinasjonen av stoffet i sittegruppen og treverket gir en nydelig atmosfære! Bak sidesitteren gjemmer det seg en TV, og i taket over pilotstolene er det en stor senkeseng med god plass til 2 voksne personer.


Godt utstyrt:


  • Fiat 2,3L 150HK
  • Automat, 6 trinn
  • Aircondition i førerhus
  • Hydrauliske støttebein
  • NX5 gassalarm
  • Sykkelstativ i garasje, uttrekkbart
  • Truma varme
  • Ekstra USB (soverom, førerhus)
  • TV i salong
  • Med mer.

_______________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ta kontakt med Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid. 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?