Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Eura Mobil Integra Line LS 850 QB | Hydr. støttebein ++

Totalpris:kr. 1 399 000,-


Omregistrering Inkludert

Informasjon:

Km.Stand58 500 Km

MerkeEura Mobil

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2016

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt4 240 kg

Dører0

Seter5

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftForhjulsdrift

Utstyrsliste:

ABS-bremser
AC i bodel
AC i førerdel
Airbag sjåfør o passasjer
Alde vannbåren varme
Antispinn
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
Cruisekontroll
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Hengerfeste
Høydejusterbar bordstativ
Kjøkkenvifte
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Multifunksjonsratt
Myggdør
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Sentrallås
Separert Dusj
Servostyring
Skinninteriør
Startbatteri ok
Stekeovn
Støtteben
Støtteben
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Toalettkassett
Utvendig gass
Vannbåren varme
Varmeveksler motor/bodel
Varmtvann
Vindu tak
Vinterisolert spillvannstank

Beskrivelse:

Eura Mobil Integra Line LS 850 QB 2016-modell med sterke 3,0L 177HK og automat. Nydelig bobil med mye utstyrsom bla. hydrauliske støttebein og hengerfeste!


Sov:
Soverommet finner man bakerst i bilen, hvor det er en stor midtstilt queensbed som kan høydejusteres for å frigjøre plass i lasterommet. Det er god tilgang til sengen fra begge sider, og det er ekstra 230V/12V kontakter på "nattbordene" for lading av elektroniske duppeditter. I taket over sengen er det montert en Truma Aventa aircondition, perfekt for å gi soverommet den perfekte temperaturen man liker å sovne til. På veggen er det et TV-feste hvor det kan ettermonteres en TV hvis ønskelig. Det er også rikelig med oppbevaringsplass.


Bad:
Suveren baderomsløsning! Badet er midt i bilen, og kan skjermes fra både soverom og resten av bodelen. Her er det en romslig dusj med høydejusterbart dusjhode og utlufting i taket, samt at det kan settes ned en benk så man kan bruke dusjen som omkledningsrom. Det er også en stang som fungerer som klestørker.
På andre siden av gangen er det et toalettrom med tilhørende servant og godt med skapplass. På veggen er det montert en ovn som er tilknyttet Alde'n, slik at man ikke fryser når man må gjøre det fornødne. 


Kjøkken:
Kjøkkenet har alt man trenger for å lage et festmåltid for hele slekta. Benkeplaten har en god størrelse og det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Her er det også 3 kokebluss i tillegg til stekeovn som gjør kokkeleringen til en fryd! Matosen blir tatt hånd om av kjøkkenvifta som er plassert over kokeblussene, og kjøleskapet seperat frysedel. 


Salong:
Det er utrolig god plass i salongen; Sittegruppen består av en stor L-sofa, en lang sidestilt sofa og de dreibare pilotstolene, alt kledd i lyst skinn. Her er det med andre ord plass til 7-8 personer til middag! Sittegruppen kan ombygges til en massiv dobbeltseng, i tillegg til at det er en stor senkeseng i taket foran. Ved bodelsdøren er det en TV som er tilknyttet automatisk parabol, perfekt for rolige filmkvelder. 


Godt utstyrt:


 • Fiat 3,0L 177 HK (med registerkjede)
 • Automat, 6 trinn
 • Alde vannbåren varme
 • Truma Aventa aircondition på soverom
 • EP hydrauliske støttebein
 • Automatisk parabol
 • TV i salong
 • Stekeovn
 • NX5 gassalarm
 • Truma DuoControl
 • Påfyllingsflasker gass (gass fylles direkte inn på bobilen)
 • Elektrisk blendingsgardin i frontrute
 • Kjøkkenvifte
 • Sykkelstativ bakpå bobilen
 • Sykkelstativ i lasterom
 • Ombyggingssett for seng i salong
 • Hengerfeste 
 • Markise
 • Ryggekamera
 • Utvendig gassuttak
 • Med mer.

Nydelig bobil som absolutt bør sees!


_______________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ring Morten på tlf. 400 60 716 for mer informasjon, også utover normal åpningstid.


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?