Brukt bobil

Ønsker du å kjøpe brukt bobil? Her finner du et utvalg av våre brukte bobiler til salgs. Det fylles på daglig med flotte brukte bobiler som vi har tatt i innbytte. Hos oss har vi stort utvalg i alle prisklasser og alle formater. I tillegg til de merkene vi selv fører vil du her også finne bobilmerker vi ikke fører selv, blant annet Dethleffs, Sunlight, Adria, Concorde og mye mer. Har du en henvendelse vedrørende våre bobiler til salgs så er du velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.


Concorde CARVER 791 LS | UNIK!

Totalpris:kr. 1 099 000,-


Omregistrering Inkludert
SOLGT

Informasjon:

Km.Stand67 000 Km

MerkeConcorde

VariantIkke oppgitt

Årsmodell2009

FargeIkke oppgitt

InteriørIkke oppgitt

GarantiIkke oppgitt

1. gang reg.Ikke oppgitt

AvgiftsklasseIkke oppgitt

Teknisk informasjon:

Vekt5 040 kg

Dører0

Seter4

KarosseriIkke oppgitt

Effekt177 hk

Sylindervolum3.5 liter

DrivstoffIkke oppgitt

GirkasseAutomat

HjuldriftBakhjulsdrift

Utstyrsliste:

AC i bodel
AC i førerdel
Airbag
Alde vannbåren varme
Armlener til stoler
Automat
Automatisk parabol
CD-stereo
Dekk godkjent
Dobbeltgulv
El-uttak 12 V - ekstra
El-uttak 230 V - ekstra
Elektriske speil
Elektriske vinduer
Ferskvanntank
Garage
Gardin for mørklegging
Gassalarm
Gassflaske
Gulvvarme vannbåren
HEKI takluke
Helintegrert
Kjøleskap med egen fryser
Lettmetallfelger
Madrass
Markise
Myggdør
Omvandler 12V->230V
Pilotstoler
Radio m/CD
Ryggekamera
Senkeseng
Separert Dusj
Skinninteriør
Skirom
Solcellepanel
Startbatteri ok
Stekeovn
Sykkelstativ
TV
TV-feste
Utvendig Dusj
Vannbåren varme
Varmtvann
Vekt: 2000 kg foran, 3040 kg bak.
Vindu tak

Beskrivelse:

Dette er en meget unik Concorde Carver 791 LS som kun har hatt 1 eier! Den er spesialbygd til forrige (og eneste) eier, hvor bakre del av bobilen er fra èn modell, og fremre del av bobilen er fra en annen modell. Her får man rett og slett en bobil det mest sannsynlig bare finnes 1 av i verden!


Sov:
På soverommet bakerst i bobilen er det to enkle senger med utsøkt komfort. Ved fotenden av begge sengene er det to store klesskap, samt at det er skap langs taket i hele soverommet. Sengene er lave slik at det er enkelt å komme ut og inn av de, og man får bedre takhøyde så man ikke skaller i taket når det er tid for å stå opp. Det henger også en TV på den ene veggen, perfekt dersom man liker å sovne til en god film eller våkne til morgen-TV. 


Bad:
Baderommet er midt i bobilen. På den ene siden av gangen er det en romslig dusj med utlufting i taket og stang til å tørke klær, mens på andre siden av gangen er det et toalettrom med tilhørende servant og godt med skapplass. Selve toalettet er av porselen, her er ingenting tilfeldig. Man slipper også å tømme toalettkassetten, her er det fekalietank! Det er også ekstra 230V kontakter dersom man vil bruke f.eks barbermaskin eller hårføner.


Kjøkken:
Nydelig kjøkken hvor alt er tilrettelagt for en deilig festmiddag. I taket er det en ventilator i takluken som tar seg av matosen fra de 3 kokeblussene, og det er en stekeovn til disposisjon. Kjøleskapet har stort volum og seperat frysedel. Det er også god plass til oppbevaring i skuffer og skap!


Salong:
Sittegruppen består av en nydelig L-sofa, en sidesitter og de dreibare pilotstolene, alt kledd i pent skinn. TV'en senkes ned fra det ene overskapet elektrisk, her er det bare å nyte Gullrekka med noe godt i glasset. I taket over de dreibare pilotstolene er det en stor senkeseng som har god plass til 2 voksne personer.


Meget godt utstyrt:


 • Iveco 3,5L 177HK
 • Automat
 • Alde vannbåren varme
 • Truma Saphir comfort aircondition i bodel
 • TV i salong
 • TV på soverom
 • Automatisk parabol
 • Sykkelstativ i garasje
 • 3 stk. bodelsbatterier
 • Kraftig inverter
 • Fekalietank
 • Toalett i porselen
 • Solcellepanel
 • Elektrisk markise m/fjernkontroll
 • Ventilator i takluke på kjøkken
 • Ryggekamera
 • Utvendig dusj i garasje
 • Gassalarm
 • Stekeovn
 • Med mye mer!

Ta kontakt for å se denne unike bobilen i dag!


____________________


Vi skreddersyr finansiering etter dine ønsker til markedets beste betingelser. Fra kr 0,00 i egenkapital. Vi vurderer også innbytte.


Ta kontakt med Ove på tlf. 479 26 277 for mer informasjon om denne bobilen, også utover normal åpningstid. 


Stamsaas Fritid AS er Norges største rendyrkede bobilforhandler og forhandler ledende merkevarer fra Eura Mobil, Rapido, Carthago, Challenger, Frankia og Morelo. Hos oss finner du til enhver tid et stort utvalg av både nye og brukte bobiler i aller størrelser og prisklasser. Besøk oss gjerne for å hente inspirasjon – vi deler gjerne av vår ekspertise. Vi selger bobiler til hele landet og vi kan organisere både levering til ditt hjemsted og utførelse av eventuelle reparasjoner i ditt nærområde.

Vårt verksted er autorisert av Fiat Professional og Statens Vegvesen. Her utføres alle typer reparasjoner, både mekanisk og karosseri. I vår store utstyrsbutikk finner du alt nødvendig tilbehør og utstyr for å gjøre ferieopplevelsen komplett. Du finner oss lett tilgjengelig ved E6 i Sarpsborg, kun en times kjøring sydover fra Oslo og bare 20 minutter fra Svinesund (svenskegrensen).

Opplysninger om mål og vekt er for brukte bobiler hentet fra Statens Vegvesens kjøretøyregister og for nye bobiler fra produsenten. Bobiler leveres ofte med fabrikkmontert eller ettermontert ekstrautstyr som ikke nødvendigvis inngår i de oppgitte verdier som således kan avvike. Om ønskelig kan bobilen veies i våre lokaler. Forbehold om feil i annonse hva angår skrivefeil, spesifikasjoner, kjøretøyopplysninger, pris og utstyrsnivå.

Tilbake til annonser.

Har du noen spørsmål ?