Vi er 100% Bobil


Bobilglede fra


Om oss

Stamsaas Fritid AS – 100% Bobil – er et selskap i Stamsaas Company-gruppen. Vi har våre røtter fra Johan Stamsaas Automobilforretning som begynte med bil i Sarpsborg i 1920. Bobil begynte vi med i 2001, og deretter i eget selskap fra 2006. Vi har et av Norges største bobilanlegg på Tunejordet i Sarpsborg, og har et solid finansielt fundament. Dette gir oss muligheter til å inngå store avtaler mot alle leverandører, samtidig som vi er helt uavhengig av en enkelt importør.

Gjennom våre flotte lokaler på over 4000m2 og 10 000m2 utearealer ønsker vi å tilby et variert utvalg av nye og brukte biler i alle størrelser. Vi skal her dekke alle våre kunders behov for service fra A til Å og tilby dem forutsigbarhet og kvalitet.

Vi i Stamsaas Fritid vil gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal ha en positiv opplevelse du gjerne forteller andre om. #BOBILGLEDE

Prestasjoner


Selskapet har allerede utmerket seg i Europeisk sammenheng og blitt tildelt prestisjetunge Årets Rapidoforhandler 3 år på rad, samtidig som det er Norges største, rene Bobilsenter.

blank

Kompetanse. 15 år med erfaring