Oktoberfest!


Carthago, Knaus Tabbert og Morelo går sammen for å arrangere en tradisjonell tysk «Oktoberfest» i forbindelse med Caravanmessen på Lillestrøm!

Fra torsdag 13. til lørdag 15. September ønsker arrangørene velkommen til fest i et telt på 600 kvadratmeter på parkeringsplassen til Caravanmessen. Her blir det servering av ekte tysk mat og drikke, og fra Bayern kommer det et band som skal lage fantastisk stemning.

Teltet åpner kl. 18.00, når Caravanmessen er over for dagen, og holder festlighetene gående før kl. 02.00.

Les mer på https://www.caravanfesten.no/ #Bobilglede

Vinnere av gratis bobilleie:


Torsdag 8.2.18 arrangerte vi kurs for de som var nysgjerrige på bobil, hvor vi ville informere om hvor lett og behagelig det er å eie bobil. I den forbindelse hadde vi også en loddtrekning, hvor premien var gratis leie av bobil en helg denne våren.

Vinnerne ble Hans D. Andersen og hans kjære frue! Med familie og kjente i Nord-Norge kom denne premien som bestilt, for hva er vel ikke bedre enn å kjøre Norge på langs i en bobil? Nå er det bare å krysse fingrene for nydelig vær!

Gratulerer så mye fra alle oss på Stamsaas Fritid, vi ønsker dere en fantastisk tur når tiden kommer!

Møt våre nye medarbeidere:


Dag Bråthen

Dag Bråthen (44) har vært biloppretter siden han gikk ut av skolen som 17-åring. I hele 18 år har han vært nærmeste kollega til Trond Bjerk, hvor de jobbet sammen på Stamsaas personbil. Dag og Trond passer sammen som fot i hose, og blir ofte referert til som «Knoll og Tott».

Dag har aldri satt sine føtter i en bobil før han startet i Stamsaas Fritid, men lysten har alltid vært der. Nå mer enn noen gang, etter å ha sett bobilene som står hos oss. «Jeg har hytte i Ullerøy og har hatt båt, men nå frister det veldig med en ordentlig bobilferie» forteller Dag. «Jeg håper å få en uke bobilferie i år, for å se Norge på en annen måte enn før».

Når det kommer til trivsel, er det bare lovord fra 44-åringen. «Både jeg og Trond Bjerke har blitt utrolig godt mottatt av alle i alle avdelinger. Det settes virkelig pris på!» Det bør også nevnes at «Knoll og Tott» sprer glede og humor hvor enn de går, så vi på Stamsaas Fritid er utrolig fornøyde med å få disse gutta på plass.

Det å skru bobil er annerledes enn personbil. Det har Dag merket, spesielt at det er mer tidkrevende. «Det som er flott, er at de fleste bobileiere er veldig flinke på å ha rene biler. Det er noe jeg sjeldent så på personbiler». Han synes det også er morsomt å reparere bobiler, selv om det er komplekse saker.

«Det er veldig spennende at Stamsaas Fritid skal satse ytterligere på karosseriverksted» fortsetter Dag muntert. Karosseriverkstedet skal bygges ut med blant annet ny port, slik at hverdagen skal bli lettere for guttene. «Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang, 2018 kommer til å bli et supert år!»

Møt våre nye medarbeidere:


Trond Bjerk

Trond Bjerk er 53 år og en vaskeekte sarping. Oppvokst på Lande rett utenfor sentrum merket han tidlig at han ville jobbe med bil, da skruing var veldig gøy å holde på med.

Trond har hele 37 år fartstid som biloppretter, hvor han mesteparten av tiden har jobbet for Stamsaas i personbilbransjen. «Bobil hadde jeg aldri vært borte i før jeg startet her i Stamsaas Fritid» forteller Trond. «Jeg har dog hatt båt i 25 år, så jeg har ikke bare fiklet med personbiler!»

Siden Trond ikke har hatt noe erfaring med bobil, har han fått opplæring av vår verksmester Petter. «Petter har vært helt suveren når det kommer til å lære bort. Bobiler er komplekse kjøretøy, og det tar mye lenger tid å fikse enn en personbil». Han forteller at der man brukte rundt 2-3 timer på en personbil kan det fort gå 25-30 timer på en bobil. «Men det er veldig spennende å jobbe med, og det å se kundene bli fornøyde gjør det enda artigere igjen.»

Trond er veldig fornøyd med mottakelsen her på Stamsaas Fritid. «Jeg har blitt veldig godt tatt imot, miljøet her er kjempebra. Det er mye latter, flinke medarbeidere og generelt hyggelig å komme på jobb» forteller han. «Også er kantinematen helt super» legger han til med et smil om munnen.

Møt våre nye medarbeidere:


Camilla Bakken

Møt vår nye kundebehandler Camilla Bakken (29), som har tatt turen fra fødestedet Fredrikstad og bosatt seg i Sarpsborg, nærmere bestemt Kurland.

Camilla er ikke helt ukjent i sin nye stilling, siden hun har erfaring fra personbil. Men etter litt over 3 år som kundebehandler i personbilbransjen, var tiden inne for å prøve noe nytt. «Før jeg startet i Stamsaas Fritid hadde jeg aldri satt mine bein i en bobil, så det var ekstra spennende å begynne her» sier Camilla muntert. De første par ukene har bestått av litt opplæring om bobiler i tillegg til arbeidsinstruksene. «Bobiler har blitt helt utrolig flotte, jeg blir mektig imponert av hva man får plass til på 4 hjul!»

2017 har vært et forrykende år for bobilbransjen, og ikke minst Stamsaas Fritid. Med hele 5 nyansettelser i år vokser staben vår stadig, hvor Camilla er vårt nyeste tilskudd. Da blir det mange nye fjes å bli kjent med. «I den korte tiden jeg har vært her har jeg trivdes godt» fortsetter hun. «Det jobber så mye hyggelige folk her som er lett å bli kjent med».

Camilla ser frem til 2018. Det er ingen hemmelighet at vinteren er lavsesong med litt mindre trafikk, så kontrasten til sommeren og høysesong blir stor. «Det passet fint at jeg startet på vinteren, for å kunne få litt tid til å lære om bobiler og bedriften generelt» sier hun og skuer utover lokalene. «Men det blir spennende å se hvordan høysesongen ser ut». Med nye modeller, nytt bobilmerke, nye ansatte og mange planlagte aktiviteter er alt duket for et knallår i 2018 for Stamsaas Fritid. Og Camilla skal bidra fra øverste hylle for å gjøre kundene fornøyde. «Jeg gleder meg til å møte alle kundene våre, de skal bli tatt godt vare på!»

Møt våre nye medarbeidere:


Jan Helge Rauken

Vi har gleden av å introdusere vår nye selger Jan Helge Rauken (47), som har vokst opp i Levanger men bodd på Østlandet i 26 år. Nå er det Østfold og Sarpsborg som gjelder.

Jan Helge er utdannet markedsøkonom og har en høgskoleutdannelse innen prosjektledelse, men fant tidlig ut at han hadde en teft for salg. «Jeg er en sosial kar og trives i å omgås med folk. Det er jo det salg handler om!» sier Jan Helge med et smil.
Etter å ha jobbet med teknisk salg i over 20 år, fant han gleden i bobiler hvor han har et par års fartstid som bobilselger for Namsos Fritid AS. «Det er noe spennende med bobil, gleden av å ha friheten til å feriere hvor man vil» sier Jan Helge. Han har eid både campingvogn og bobil, og Norgesferie er den absolutte favoritten. «I fjor bodde jeg faktisk i bobilen min hele sommeren langs Namsens bredd, det var noe helt spesielt med det».

Jan Helge har ikke vært hos Stamsaas Fritid lenge, men allerede ser han for seg at her vil han trives. «Her på Stamsaas Fritid er det et veldig godt miljø, også er det en stor og trygg arbeidsgiver. Ikke minst er vi fremtidsrettet, og med tanke på at bobil er mer populært enn noen gang blir tiden fremover utrolig spennende. Jeg gleder meg til 2018!»