Stamsaas Fritid Blogg

Les siste nytt fra Stamsaas Fritid AS

Hvilken type bobil bør jeg velge? Her er våre tips

Har du latt deg inspirere av friheten en bobil vil kunne gi deg – og nå vurderer å kjøpe din første bobil? Da har du sikkert stilt deg selv spørsmålet: “Hvilken bobil bør jeg velge?”. Det er mye å sette seg inn i for deg som førstegangskjøper. Det finnes et utall forskjellige løsninger på oppbygging og innredning. Hvilken bobil som passer for deg avhenger av hva du skal bruke den til.

0 Comments9 Minutes

Read More


Lyst å dra på bobiltur i Sverige? Få inspirasjon til turen her

Vi hentet bilen torsdag 19. april og fikk en god gjennomgang av de forskjellige funksjonene før vi dro avgårde. Hjemme fylte bilen med det vi trodde at vi trengte og startet fra heimen torsdag ettermiddag med mål å besøke bror/svoger i Alingsås i Sverige. Men først tok vi en tur innom shoppingsenteret i Tøcksfors og systembolaget i Årjang. Været var strålende, og første stopp var lunsj på Sandaholms camping på vei mot Karlstad.

0 Comments5 Minutes

Read More


Bobilferie i Norge? Sjekk ut Anjas bobiltur langs vestlandet

Bobilferie i Norge? Sjekk ut Anjas bobiltur langs vestlandet

Første dagen kjørte vi til Molde med middagsstopp på Vinstra og en stopp for å se Trollveggen. Vi bodde på Kviltorp Camping hvor vi fikk plass helt ute ved sjøen. Etter frokost dagen etter dro vi til Molde sentrum hvor vi bla var på matfestival og besiktiget Molde stadion.

0 Comments3 Minutes

Read More


Nyheter fra bobilbransjen: Caravan Salon 2018 i Düsseldorf

Bobil-nyheter 2018: Caravan Salon i Düsseldorf

Med over 200 000m2 med 130 forskjellige merker og 2.100 kjøretøy er dette en fest av dimensjoner når det kommer til nyheter i bobilbransjen. Vi har skrevet et lite reisebrev fra turen, god lesing!

0 Comments16 Minutes

Read More