Har du drømt om å reise hvor du vil når du vil? Når solen titter frem bare kjøre avgårde gjennom svingete veier med panorama utsikt til fjellene eller havet? Tenkt tanken bobil, men synes det er litt skummelt eller for dyrt? Da er du ikke alene. Bobil for mange kan fremstå veldig komplisert og et krevende produkt å eie eller leie.

blank

Gå ikke glipp av en fantastisk Inspirasjonsaften torsdag 5. mars kl 18-20.30. Her skal vi ta deg med på en reise gjennom historier, turforslag og praktisk info om bobil. Det blir også servert nystekte vafler, rømme, hjemmelaget syltetøy og nytraktet kaffe. Ses vi?

Arrangementet passer for deg som ikke har bobil fra før.

Påmelding:
Epost med navn og antall til event@stamsaasfritid.no.

Program:

  • En fersk bobileier forteller om sine erfaringer og hva han skulle ønske han visste før han valgte bobil.
  • En erfaren bobileier forteller om hva som har gjort at han over mange år har fortsatt å kjøre bobil og hvordan en bobilklubb fungerer.
  • Fakta om bobil, hva er det er kjekt å vite og hva må man tenke på når man velger bobil. Hvordan påvirker mine preferanser hva som er aktuelt?
  • Hva skal man huske før den første turen.
  • Er bobil et helårsprodukt?
  • Programmet kan endres litt i innhold.

 

blank

 

Vi gjentar suksessen fra tidligere Temakvelder. Gå ikke glipp av en kveld med inspirasjon, historier, opplæring og tilgang til meget kompetente mennesker som kan svare på alt av både lure og dumme spørsmål. Så er det noe du lurer på, ønsker du en omvisning i en bobil, lurer du på hva Bobilglede egentlig er så stiller vi med både inspirerende fortellinger og erfarne bobileiere og teknikere som kan svare på alt du lurer på.