På treff med Club Frankia Norway

Frankia på bobiltreffblank

Fredag ettermiddag da Andreas og Bjørnar begge var ferdige på jobb her på Stamsaas Fritid satte de seg inn i en Frankia Platin 840 GD og satte kursen mot Telemark Kanalcamping i Lunde. Vi var invitert til å få delta på bobiltreff med Frankia klubben.

Ikke før de rullet inn på kampingplassen stod det folk som var klare for å ta en titt på bilen. Det var så vidt de rakk å rydde bort brusflaskene fra kjøreturen. Bjørnar har tidligere vært på bobiltreff med andre klubber, men for Andreas var dette første gangen og han var ganske spent på hva det var han hadde takket ja til. Etter litt visning av bilen stod det en meget god kjøttgryte og potetstappe og ventet. En etterlengtet middag blant det som viste seg å være utrolig imøtekommende og hyggelige mennesker. Både styret i kluben og den medlemmer var veldig gjestfrie og tok godt i mot de to representantene vi hadde sendt på tur.

I og med at det var en splitter ny bil vi hadde med for å vise frem ble vi innlosjert på Lunde vandrehjem der de to nettene skulle tilbringes. Lørdag var det opp til frokost med styret klokken 09.00. Videre var det arrangert sykkeltur langs kanalen og selvfølgelig med drikkepauser underveis. Bjørnar og Andreas hadde ikke med sykler, slik at de fikk sitte på i bilen sammen med Fabrice(representant fra Frankia fabrikken) frem til gården der de skulle spise lunsj. I flotte grønne og frodige omgivelser ble det servert koldtbord med spekemat. Heldige med været var de også

blankblank

Senere på kvelden var alle igjen samlet på campingen og det var klart for middag. Her også var det masse god stemning med grillet entrecote og svinenakke. Selvfølgelig var det også live musikk og god plass til å ta en sving. I teltene var det satt opp lanbord til middagen der alle var samlet og festlighetene kunne holde på utover kvelden.

Dette frister veldig til gjentakelse og både Bjørnar og Andreas koste seg veldig på tur. Begge to var helt klare på at hvis vi som forhandler ble invitert på flere treff kunne de stille. 🙂 I løpet av helgen har de besvart masse spørsmål om bilen vi hadde med, utført en gasstest for en Frankia eier, blitt kjent med nye mennesker fra hele landet og ikke minst fått oppleve noe av det Telmark har å by på. Dette er bobilglede.