Hvilken type bobil bør jeg velge? Her er våre tips

Har du latt deg inspirere av friheten en bobil vil kunne gi deg – og nå vurderer å kjøpe din første bobil? Da har du sikkert stilt deg selv spørsmålet: “Hvilken bobil bør jeg velge?”. Det er mye å sette seg inn i for deg som førstegangskjøper. Det finnes et utall forskjellige løsninger på oppbygging og innredning. Hvilken bobil som passer for deg avhenger av hva du skal bruke den til.

Read More


Lyst å dra på bobiltur i Sverige? Få inspirasjon til turen her

Vi hentet bilen torsdag 19. april og fikk en god gjennomgang av de forskjellige funksjonene før vi dro avgårde. Hjemme fylte bilen med det vi trodde at vi trengte og startet fra heimen torsdag ettermiddag med mål å besøke bror/svoger i Alingsås i Sverige. Men først tok vi en tur innom shoppingsenteret i Tøcksfors og systembolaget i Årjang. Været var strålende, og første stopp var lunsj på Sandaholms camping på vei mot Karlstad.

Read More


Bobilferie i Norge? Sjekk ut Anjas bobiltur langs vestlandet

Bobilferie i Norge? Sjekk ut Anjas bobiltur langs vestlandet

Første dagen kjørte vi til Molde med middagsstopp på Vinstra og en stopp for å se Trollveggen. Vi bodde på Kviltorp Camping hvor vi fikk plass helt ute ved sjøen. Etter frokost dagen etter dro vi til Molde sentrum hvor vi bla var på matfestival og besiktiget Molde stadion.

Read More


Nyheter fra bobilbransjen: Caravan Salon 2018 i Düsseldorf

Bobil-nyheter 2018: Caravan Salon i Düsseldorf

Med over 200 000m2 med 130 forskjellige merker og 2.100 kjøretøy er dette en fest av dimensjoner når det kommer til nyheter i bobilbransjen. Vi har skrevet et lite reisebrev fra turen, god lesing!

Read More


Video: tips og vedlikehold

Hvert år holder vi diverse aktiviteter for både nye og gamle kunder. Under kan du se noen av aktivitetene vi har planlagt for 2019, detaljert program for hver enkel aktivitet kommer fortløpende.

Read More


Eura Mobil

Aktuelt

Siste nytt fra Stamsaas Fritid AS. Stamsaas Fritid er en av Norges største bobilforhandlere. Vi leverer både nye og brukte bobiler i alle størrelser. Hos oss er det også verksted med alle muligheter samt en stor butikk med alt av tilbehør. Velkommen innom!

Read More


Verksted

Hos Stamsaas Fritid har vi i femten år samlet erfaring på utstyrsmontering, reparasjon og service på bobiler. Vi dekker alle behov for service fra A til Å, og tilbyr forutsigbarhet og kvalitet. Vårt verksted er spesialister på bobil samt Fiat Professional (Fiat motor og chassis).

Read More


Salg

Er du på utkikk etter bobil? Med 4000 m2 inneareal og 10 000 m2 utearealer fylt opp med bobiler er vi sikre på at vi har bobilen for deg. Vi har rett og slett et utrolig bredt utvalg bobilmerker og modeller, noe for alle og enhver.

Read More


Deler og tilbehør

Vi leverer det meste innen rekvisita til bobil og campingvogn. Har du behov for spesialdeler til bobil kan du få dette fra oss.

Read More