Stamsaas Fritid skal spre bobilglede på caravanmessen i Lillestrøm

Torsdag 12. til søndag 15. september så finner du Stamsaas Fritid med egen stand i Hall C. Der har vi med oss flere gode og kunnskapsrike kollegaer som skal være med å spre bobilglede til alle som besøker messen i år.

Nytt konsept

Det er helt nytt at Stamsaas Fritid stiller med egen stand og derfor er konseptet også noe helt nytt vi tester ut. Det vi skal selge på vår stand i år er BOBILGLEDE, og tilfeldigvis så er det helt gratis. Kommer du innom oss i hall C så kjenner du oss igjen der vi har lagt gress på gulvet og du finner er gull tiger i utstillingen. Vi har ikke tatt med oss en bobil å vise frem da det finner du nok av rundt hos de ulike leverandørene. Det vi har gjort er å ta med oss bra folk fra arbeidsplassen og tatt på de en pen svart skjorte trykket med gullskrift og gjort de klare for å dele det vi kan av bobilglede med deg.

Så tar du turen innom oss kan vi fortelle deg om høstens aktivitetskalender og hva du har muligheten til å melde deg på i år. Eksempler på aktiviteter denne høsten er vinterklargjøringskurs, Ladies Night «Bobilfruer», Temakvelder og Julegrøt for Bobilnisser. Til helgen så får de som er på messen være blant de første til å melde seg på.

Erfaringsmessig så er det mange inntrykk og mye å se på i løpet av en dag på messen. Så når du blir litt sliten og trenger å sitte ned så ta turen innom Stamsaas Fritid Loungen i hall C der du kan få slappe av i en så god stol at du nesten ikke kommer deg opp igjen. I tillegg kan vi by på litt forfriskninger og noe godt å bite i.

Høydepunktet på messen i år blir helt klart det som skal skje på scenen. Vi har rigget opp en scene og invitert noen av våre samarbeidspartnere for å holde foredrag om temaer som er spennende å høre mer om. Det blir et nytt foredrag hver hele time og torsdag, fredag og lørdag avsluttes med en Quiz der du kan vinne gavekort. Dette kan du ikke gå glipp av. Planen for foredrag ser slik ut:

Torsdag:

12.00 Film
13.00 Bilpleiekongen
14.00 Carthago Klubben
15.00 Target
16.00 Quiz (førstemann til mølla får plass, begrenset antall plasser)

Fredag:

11.00 Dometic
12.00 Med mobilkamera på bobiltur: FinnSummeTone
13.00 Truma/Alde
14.00 #Bobilglede med Finnsumetone
15.00 Target
16.00 Quiz (førstemann til mølla får plass, begrenset antall plasser)

Lørdag:

11.00 Dometic
12.00 #Bobilglede med Finnsumetone
13.00 Videokurs med «Black Film»
14.00 Med mobilkamera på bobiltur:  FinnSummeTone
15.00 Target
16.00 Quiz (førstemann til mølla får plass, begrenset antall plasser)

Søndag:

11.00 Film
12.00 Kurs i vinterklargjøring
13.00 Bilpleiekongen
14.00 Gasskurs
15.00 Target
16.00 Takk for i år, kanskje ses vi i Sarpsborg før neste år?

 

Ta turen innom oss og del din bobilglede i løpet av messeuken. Vi ses. 🙂